Cum ne alegem clinica stomatologica sau medicul stomatolog ?

Cum ne alegem clinica stomatologica sau medicul stomatolog?

Cand vine vorba despre sanatatea noastra, dar mai ales sanatatea sistemului nostru dentar, care poate avea efecte notabile asupra activitatilor noastre de zi cu zi, metodele traditionale de gasire a medicului potrivit nu mai au efect. Dantura este o componenta importanta care influențeaza foarte mult increderea de sine, asadar, alegerea unui medic stomatolog in urma unei discutii cu o ruda sau cu vecinul de bloc, poate de foarte multe ori sa duca la rezultate nemultumitoare. Asadar, tu, in calitate de pacient, trebuie sa te informezi intai de toate despre medicii buni care au rezultate de 100% în lumea stomatologiei.

In acest articol iti vom explica ce trebuie sa stii atunci cand alegi un medic stomatolog, incepand prin a-ti enunța cativa dintre cei mai buni si cunoscuti doctori stomatologi din țara.

Care sunt cei mai cunoscuti medici stomatologi din Romania?

Foarte important de mentionat inainte de a trece la lista propriu-zisa: Un medic bun este caracterizat de abilitatile sale tinand cont si de nevoia ta, in cazul de fata vorbim despre estetica dentara.

 

 

Clinica Dr. Andrei Capra – Bucuresti

Un etalon pentru activitatea medicala stomatologica din Romania, Dr. Andrei CAPRA este cunoscut drept cel care a reusit sa ajunga cel mai repede sa fie recunoscut în Bucuresti pentru serviciile si tratamentele sale. Este cunoscut ca fiind un nonconformist, prietenos si extrem de deschis cu orice pacient care i-a calcat pragul. Este atat un stomatolog excelent, dar iti va oferi zambetul mult dorit ca si cum ti-ar fi un foarte bun prieten. Dr. Andrei Capra foloseste cele mai noi tehnologii in materie de interventii stomatologice, iar alaturi de el, iti putem garanta calitatea zambetului tau.

 

ZEEDDENT CLINIC – Bucuresti

Atent pana la cele mai mici detalii este domnul Dr. Rafael ZEED, poreclit intr-un mod foarte atent de pacientii sai ca fiind “doctorul cu mana de aur”. Clinica domnului doctor Zeed balanseaza foarte bine reputatia din Romania impreuna cu rezultatele excelente avute cu foarte multe vedete si personalitati de aici, cu faptul ca foarte multe persoane importante, prezentatoare TV, dar si celebritati ajung în Romania chiar si de peste hotare pentru a beneficia de atingerile atente ale domnului doctor Zeed. In clinica sa au ajuns personalitati importante din Franta, Ungaria, Bulgaria sau Italia. Tot drumul facut special pentru un tratament la ZEEDDENT Clinic.

 

Signature Smile Clinic – Bucuresti

Probabil una dintre optiunile pe care nu ai cum sa le refuzi atunci cand vine vorba despre un tratament cu fatete dentare. Signature Smile Clinic este una dintre clinicile luptatoare pentru locul 1 in topul din România avand experienta si o echipa incredibila de medici specializati in toate ariile stomatologiei. Signature Smile Clinic este locul unde Dr. Ahmad JBARA isi pune in practica arta si pasiunea pentru stomatologie. Din mainile lui au rezultat majoritatea zambetelor stralucitoare pe care le vedem la vedetele de televiziune si nu numai. Domnul doctor are in registru mai bine de 5000 de cazuri cu tratament de fatetare si este recomandarea noastra pentru un serviciu si un rezultat optim.

 

My Denti Clinic – Cluj-Napoca

La Dental Guard, am ales sa lucram doar cu doctori stomatologi pentru care standardele medii si mici nu exista. Ne dorim ca tu sa iti primesti zambetul pentru care platesti. Astfel, My Denti Clinic este probabil singura clinica din Cluj unde standardele sunt mereu tinute la rang maxim. Dr. Szalina Botond este un adevarat profesionist cand vine vorba de cazuri extreme. Pana acum a reusit sa duca la bun sfarsit tratamente pentru afectiuni grave, dar si sa ridice enorm de mult standardele stomatologiei in vestul tarii. Recomandam cu drag My Denti Clinic pentru orice fel de interventie la nivelul sistemului dentar.

 

Oricare dintre cele 4 clinici mentionate mai sus poate sa livreze un rezultat optim, profesional si care, cel mai important, sa satisfaca si sa respecte durabilitatea. Sanatatea danturii tale nu este un lucru cu care sa iti asumi riscuri. De cele mai multe ori, atunci cand esti pus in fata unei clinici “ieftine”, fii sigur ca rezultatele sunt pe masura.

Doctorii nostri au fost selectati in baza unor criterii de profesionalism si rezultate, sub nicio forma datorita preturilor. Ne dorim rezultate notabile, dovedite prin imagini si testimoniale de la clientii multumiti. Astfel, datorita acestui principiu am reusit sa construim o echipa de elita cu doctori de asemenea elitisti care pot garanta un tratament cu 100% success.

In portofoliul nostru exista fotografii care au fost facute pentru a dovedi calitatea serviciilor partenerilor nostri:

fatete dentare

In aceste fotografii sunt exemple foarte clare care atesta calitatea doctorilor “care pun fatete” si a doctorilor care trebuie sa intervina apoi pentru a repara daunele. Primele fotografii exemplifica un tratament de fatetare facut cu un grad scazut de asumare, iar in a doua fotografie, cea de dupa interventia de reparare, se poate vedea calitatea cu care cei mai buni doctori din Romania, executa un tratament de fatetare calitativ.

 

Inca un lucru foarte important de mentionat: Cand te vei afla pe scaunul unui doctor profesionist pentru a urma un tratament de fatetare, culoarea viitorului tau zambet este aleasa numai si numai de tine. Indiferent de culorile pe care le vezi la alti pacienti, iti garantam ca acea culoarea a fost aleasa de ei si nu de medicul stomatolog. Mai multe cazuri de tratamente executate corect poti gași si pe site-ul nostru, dar si pe paginile noastre de Social Media.

Vom continua aceasta serie de articole asa ca fii receptiv. Speram ca data viitoare cand vei avea nevoie de interventii la nivel de sistem dentar, vei alege medicul care garanteaza succesul.

Votează articolul
5 / 26 Voturi
Mulțumim pentru vot! Acest articol poate fi votat doar o data. Vot Voturi
Lasă un comentariu
  • Introduceți un e-mail valid
  • Introduceți numai numere
  • Vă rugăm să introduceți un număr de telefon valid
  • Vă rugăm să selectați o opțiune
  • Vă rugăm să introduceți bugetul dvs.
  • Vă mulțumim pentru mesaj !
  • A apărut o eroare, mesajul nu a fost trimis

Sunt de acord cu termenii și condițiile site-ului