Despre noi

Informații

Suntem prima și singura companie din România care oferă un sistem de protecție și refacere a lucrărilor protetice iar cu ajutorul partenerilor noștri este implementat, realizat și garantat 100%.

Vă oferim cea mai mare siguranță de pe piață deoarece contractele sunt formulate în așa fel încât dumneavoastră ca și client aveți prioritate iar partenerii noștri garantează refacerea în cel mai scurt timp posibil la un nivel demn de superlativ.

PROTECȚIE GARANTATĂ indiferent de tipul de accident. Am dezvoltat acest serviciu pentru a stabiliza cererea imensă din clinicile stomatologice din România. Clienții care au fațete dentare știu foarte bine că nu sunt garantate pe viață și sunt predispuse la diferite accidente.

Prețul planurilor depinde foarte mult de clinicile partenere. Toate planurile sunt ieftine comparativ cu absolut orice serviciu asemănător prestat de alte companii de pe piață. Ne asigurăm să avem cel mai bun raport calitate-preț pentru dumneavoastră și așa vă rămâne pentru totdeauna.

Povestea noastră

Dental Guard a fost formată dintr-o necesitate a unui produs de nișă pe care companiile de asigurări din România nu îl acoperă. Ținând cont că o dantură completă te costă o sumă substanțială de bani, protejarea ei trebuie să fie prioritatea numărul unu.

Acum 2 ani îmi amintesc că eram în ipostaza în care căutam pe internet companii care să îmi asigure dantura ce era în progres. Nu găsisem nimic, nu găsesc nici astăzi așa că m-am decis să deschid o companie care să aibă grijă de sănătatea clienților deja existenți, cei ca mine.

Am stabilit contracte riguroase cu clinici partenere iar după 8 luni de muncă am ajuns la un rezultat satisfăcător pe toate planurile. După nenumărate întâlniri am reușit să dezvolt o formulă de succes client - business - clinici.

Ceea ce vă oferim în contractele încheiate prin noi calitate-preț nu avem competitor. De fapt: suntem primii și singurii din România.

Dintr-o problemă personală am creat un produs acum disponibil și pentru voi. Aleg calitatea și siguranța, aleg profesionalismul partenerilor mei și seriozitatea noastră combinată pentru a vă oferi tot ceea ce aveți nevoie.

Fondator Dental Guard
16/01/2019

Signature