Despre noi

Informații

Suntem prima și singura companie din România care oferă un sistem de protecție și refacere a lucrărilor protetice iar cu ajutorul partenerilor noștri este implementat, realizat și garantat 100%.

Vă oferim cea mai mare siguranță de pe piață deoarece contractele sunt formulate în așa fel încât dumneavoastră ca și client aveți prioritate iar partenerii noștri garantează refacerea în cel mai scurt timp posibil la un nivel demn de superlativ.

PROTECȚIE GARANTATĂ indiferent de tipul de accident. Am dezvoltat acest serviciu pentru a stabiliza cererea imensă din clinicile stomatologice din România. Clienții care au fațete dentare știu foarte bine că nu sunt garantate pe viață și sunt predispuse la diferite accidente.

Povestea noastră

Dental Guard este un sistem unic de asigurare dentară conceput exclusiv pentru clinicile stomatologice și asigură protecție completă pacienților cu lucrări protetice de tipul fațetelor dentare.

Sistemul nostru a fost conceput, dezvoltat și implementat cu succes în unele clinici stomatologice de top din România încă din anul 2019.

Dacă doriți să implementați acest serviciu către pacienții dumneavoastră, vă punem la dispoziție tot know-how-ul și implementarea completă direct în clinica pe care o reprezentați.

Ne puteți contacta în secțiunea dedicată.