Cum ne alegem clinica stomatologică sau medicul dentist ?

Cum ne alegem clinica stomatologică sau medicul stomatolog ?

Când vine vorba despre sănătatea noastră, dar mai ales sănătatea sistemului nostru dentar, care poate avea efecte notabile asupra activităților noastre de zi cu zi, metodele tradiționale de găsire a medicului potrivit nu mai au efect. Dantura este o componentă importantă care influențeaza foarte mult încrederea de sine, așadar, alegerea unui medic stomatolog în urma unei discuții cu o rudă sau cu vecinul de bloc, poate de foarte multe ori să ducă la rezultate nemulțumitoare. Așadar, tu, în calitate de pacient, trebuie să te informezi întăi de toate despre medicii buni care au rezultate de 100% în lumea stomatologiei.

În acest articol îți vom explica ce trebuie să știi atunci când alegi un medic stomatolog, începând prin a-ți enunța câțiva dintre cei mai buni și cunoscuți doctori stomatologi din țara.

Care sunt cei mai cunoscuți medici stomatologi din România ?

Foarte important de menționat înainte de a trece la lista propriu-zisă: Un medic bun este caracterizat de abilitățile sale ținând cont și de nevoia ta, în cazul de față vorbim despre estetică dentară.

 

Clinica Dr. Andrei Capră – București

Un etalon pentru activitatea medicală stomatologică din România, Dr. Andrei CAPRĂ este cunoscut drept cel care a reușit să ajungă cel mai repede să fie recunoscut în București pentru serviciile și tratamentele sale. Este cunoscut ca fiind un nonconformist, prietenos și extrem de deschis cu orice pacient care i-a călcat pragul. Este atât un stomatolog excelent, dar îți va oferi zâmbetul mult dorit ca și cum ți-ar fi un foarte bun prieten. Dr. Andrei Capră folosește cele mai noi tehnologii în materie de intervenții stomatologice, iar alături de el, îți putem garanta calitatea zâmbetului tău. 

 

ZEEDDENT CLINIC – București 

Atent până la cele mai mici detalii este domnul Dr. Rafael ZEED, poreclit într-un mod foarte atent de pacienții săi ca fiind “doctorul cu mână de aur”. Clinica domnului doctor Zeed balansează foarte bine reputația din România împreună cu rezultatele excelente avute cu foarte multe vedete și personalități de aici, cu faptul că foarte multe persoane importante, prezentatoare TV, dar și celebrități ajung în România chiar și de peste hotare pentru a beneficia de atingerile atente ale domnului doctor Zeed. În clinica sa au ajuns personalități importante din Franța, Ungaria, Bulgaria sau Italia. Tot drumul făcut special pentru un tratament la ZEEDDENT Clinic.

 

Signature Smile Clinic – București 

Probabil una dintre opțiunile pe care nu ai cum să le refuzi atunci când vine vorba despre un tratament cu fațete dentare. Signature Smile Clinic este una dintre clinicile luptătoare pentru locul 1 în topul din România având experiență și o echipa incredibilă de medici specializați în toate ariile stomatologiei. Signature Smile Clinic este locul unde Dr. Ahmad JBARA își pune în practică arta și pasiunea pentru stomatologie. Din mâinile lui au rezultat majoritatea zâmbetelor strălucitoare pe care le vedem la vedetele de televiziune și nu numai. Domnul doctor are în registru mai bine de 5000 de cazuri cu tratament de fațetare. 

 

My Denti Clinic – Cluj-Napoca

La Dental Guard, am ales să lucrăm doar cu doctori stomatologi pentru care standardele medii și mici nu există. Ne dorim ca tu să îți primești zâmbetul pentru care plătești. Astfel, My Denti Clinic este probabil singura clinică din Cluj unde standardele sunt mereu ținute la rang maxim. Dr.Szalina Botond este un adevărat profesionist când vine vorba de cazuri extreme. Până acum a reușit să ducă la bun sfârșit tratamente pentru afecțiuni grave, dar și să ridice enorm de mult standardele stomatologiei în vestul țării. Recomandăm cu drag My Denti Clinic pentru orice fel de intervenție la nivelul sistemului dentar. 

 

ARDental ProSmile – ARAD

În clinica domnului Conf. Univ. Dr. Sorin Mihali orice problemă stomatologică își găsește soluția. Doctor în științe medicale din anul 2016 și specialist în protetică dentară. Deține atestat de studii Complementare în Implantologie din 2013. A fost și este membru în proiecte de cercetare științifică. Este autor al cărții de specialitate în implantologie, are 19 articole publicate, dintre care 8 în sistemul ISI (în reviste internaționale) și peste 60 de participări la congrese naționale și internaționale în domeniul medicinei dentare, protetică dentară și restaurări protetice pe implanturi. Lector și organizator al cursurilor postuniversitare de specialitate pentru medicii dentiști. 

 

Premium Dental – ARAD

Este probabil una dintre cele mai mari și dotate clinici din România iar aici îl întâlnim pe Dr. Sebastian Miclea care lucrează cu cele mai noi tehnologii de pe piață pentru a oferi pacienților soluții moderne și de ultima generație. Pe lângă specializările care au obișnuit pacienții Premium Dental din întreagă țară cu servicii de top și cele mai bune tratamente, clinica găzduiește o noua parte de Radiologie 3D și o clinică de copii Dental Kids. Pe lângă acestea, Premium Dental beneficiază de o sală de cursuri pentru 50 de persoane.

Oricare dintre cele 6 clinici menționate mai sus poate să livreze un rezultat optim, profesional și care, cel mai important, să satisfacă și să respecte durabilitatea. Sănătatea danturii tale nu este un lucru cu care să îți asumi riscuri. De cele mai multe ori, atunci când ești pus în fata unei clinici “ieftine”, fii sigur că rezultatele sunt pe măsură. 

Doctorii noștri au fost selectați în baza unor criterii de profesionalism și rezultate, sub nicio forma datorită prețurilor. Ne dorim rezultate notabile, dovedite prin imagini și testimoniale de la clienții mulțumiți. Astfel, datorita acestui principiu am reușit să construim o echipa de elită cu doctori de asemenea elitiști care pot garanta un tratament cu 100% success. 

În portofoliul nostru există fotografii care au fost făcute pentru a dovedi calitatea serviciilor partenerilor noștri: 

 

În aceste fotografii sunt exemple foarte clare care atestă calitatea doctorilor “care pun fațete” și a doctorilor care trebuie să intervină apoi pentru a repara daunele. Primele fotografii exemplifică un tratament de fațetare făcut cu un grad scăzut de asumare, iar în a doua fotografie, cea de după intervenția de reparare, se poate vedea calitatea cu care cei mai buni doctori din România, execută un tratament de fațetare calitativ. 

Încă un lucru foarte important de menționat: Când te vei afla pe scaunul unui doctor profesionist pentru a urma un tratament de fațetare, culoarea viitorului tău zâmbet este aleasa numai și numai de tine. Indiferent de culorile pe care le vezi la alti pacienți, îți garantăm că acea culoarea a fost aleasă de ei și nu de medicul stomatolog. Mai multe cazuri de tratamente executate corect poți gași și pe site-ul nostru, dar și pe paginile noastre de Social Media : Instagram si Facebook.

Vom continua această serie de articole așa că fii receptiv. Sperăm că data viitoare când vei avea nevoie de intervenții la nivel de sistem dentar, vei alege medicul care garantează succesul.

 

✕ Inchide